Online német nyelvoktatás

Német szakos nyelvtanári diplomámat 2005-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karán, ettől kezdve a német nyelv oktatása folyamatosan jelen van az életemben. Eleinte nyelviskolában tanítottam, majd ezt követően a Faddi Gárdonyi Géza Általános Iskolában helyezkedtem el, ahol jelenleg is tanítok. Mellékállásban természetesen mindig is voltak magántanítványaim, valamint részt vettem a TÁMOP-2.1.2/12-1 "Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése" elnevezésű projektben, jelenleg pedig egy egyetemi előkészítő programban (emelt szintű érettségire felkészítő kurzus) működöm közre. 2016-ban Német gazdasági és társadalomtudományi szakfordító képesítést szereztem, majd 2019-ben elvégeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen a német szakos mesterképzést is. A 2020-ban kialakult járványhelyzet miatt a jelenléti oktatást felváltotta az online tér, ez vonatkozott az iskolai munkám mellett a magántanítványaimra is.

Az online nyelvoktatás előnyeként a rugalmasságot tekinthetjük, hiszen nem kell a tanárhoz odautazni, otthonról kényelmesen is be lehet csatlakozni az órára, ezzel is jelentős időt spórolhatunk meg. Számos ingyenes felület áll rendelkezésre, ezek közül én a Skype programot használom. 

TECHNIKAI FELTÉTELEK: 

Mind az egyéni, mind pedig a csoportos órákat online, a Skype alkalmazáson keresztül tartom. 

Ehhez szükséged lesz egy asztali számítógépre, laptopra, táblagépre, vagy okostelefonra, (beépített) mikrofonra és esetleg webkamerára (de ez nem feltétel). Ami még fontos, az a biztos internetelérés, hogy a hívás során a hang ne akadozzon.

A Skype felületen történő regisztrációt követően nem kell feltétlenül letölteni a programot, a webes verzió is jól használható. Amennyiben a regisztrációval, programhasználattal kapcsolatban problémáid lennének, keress nyugodtan, megoldjuk. 

Online német órák

Egyéni órák

Egyéni igényeidnek megfelelően az alábbiak közül választhatsz:

  • felzárkóztatás (korrepetálás)
  • szinten tartás
  • érettségi felkészítés (közép és emelt szinten)
  • nyelvvizsga-felkészítés (alap/közép/felsőfok)
  • állásinterjúra felkészítés

Az egyéni órákra nyolc alkalomra szóló bérlet megvásárlásával lehet jelentkezni, melynek ára: 40.000 Ft

Egy tanórára lebontva ez 5.000 Ft/45 percet jelent.

A tanórák különböző felosztásban, az igényeidhez igazodva kombinálhatók a szabad időpontoktól függően:

1x45 perc, 2x45 perc, 1x90 perc, 2x90 perc.

Amennyiben megrendeled az egyéni órákat, akkor a megadott e-mail címedre küldöm a számlát. Az időpontod foglalása a tanórák árának számlámra történő beérkezését követően válik véglegessé.

MEGRENDELÉS

Az online egyéni órát az alábbi linkre kattintva tudod megrendelni:

https://forms.gle/iAKW9G973Vmjjwrq7

A TANÓRA LEMONDÁSA

Az egyéni óra lemondására 24 órával a tanóra előtt van lehetőséged, amennyiben 24 órán belül mondod le az órát, akkor az megtartottnak minősül. 

Csoportos órák

Kis létszámú (2 - 5 fős) csoportban van lehetőséges a német nyelv tanulására, ahol mind a négy alapkészség (beszéd, írás, olvasott és hallott szöveg értése) fejlesztése nagy hangsúlyt kap a nyelvtani alapok megszerzése mellett. Amennyiben nem szeretnél teljesen ismeretlen emberekkel egy csoportban lenni, szólj nyugodtan a barátodnak/barátnődnek, osztálytársadnak vagy más ismerőseidnek és tanuljatok együtt!

A csoportok minimum két fő jelentkezése esetén indulnak csak!

Jelenleg két különböző tudásszintű csoport közül választhatsz:

  • Kezdő/újrakezdő csoport:

A nyelvtanulás teljesen az alapoktól indul, tehát ha még soha nem tanultál német nyelvet vagy úgy érzed, hogy az egészet az elejéről szeretnéd kezdeni, akkor ezt a csoportot válaszd!

IDŐPONTOK, ÁRAK

hétfő - szerda: 14:00 - 15:30-ig vagy
kedd - csütörtök 16:00 - 17:30-ig

A kurzusra négyhetes (16 óra) bérlet megvásárlásával lehet jelentkezni, melynek ára: 40.000 Ft

Egy tanórára lebontva ez 2.500 Ft/45 percet jelent. 

  • Középszintű érettségire felkészítő csoport:

Amennyiben már az érettségi évében vagy az azt megelőző évben vagy és úgy érzed, hogy szükséged van még valami többletre az iskolai nyelvórákon kívül, akkor ez a te csoportod. A már meglévő nyelvtani ismereteid rendszerezésétől kezdve a szókincsfejlesztésig sok mindenről lesz szó, amely mind hozzájárul a sikeres érettségi vizsgádhoz.

IDŐPONTOK, ÁRAK

hétfő - szerda: 16:00 - 17:30-ig vagy
kedd - csütörtök 14:00 - 15:30-ig

A kurzusra négyhetes (16 óra) bérlet megvásárlásával lehet jelentkezni, melynek ára: 40.000 Ft

Egy tanórára lebontva ez 2.500 Ft/45 percet jelent. 

Amennyiben megrendeled valamelyik kurzust, akkor a megadott e-mail címedre küldöm a számlát. A csoportban a férőhely foglalásod a kurzus árának számlámra történő beérkezését követően válik véglegessé.

MEGRENDELÉS

Az online csoportos órát az alábbi linkre kattintva tudod megrendelni:

https://forms.gle/wFcp8mgGAeabboiA8 

         SGP iroda - cím: 7133 Fadd, Béke u. 54. - tel.: +36-30-273-3080 e-mail: sgp.iroda@gmail.com - web: https://nemetforditas.eu/
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!