Nyelvoktatás

Sándor Gábor nyelvtanár és szakfordító vagyok. Német szakos nyelvtanári diplomámat 2005-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Karán, ettől kezdve a német nyelv oktatása folyamatosan jelen van az életemben. Eleinte nyelviskolában tanítottam, majd ezt követően a Faddi Gárdonyi Géza Általános Iskolában helyezkedtem el, ahol jelenleg is tanítok. Mellékállásban természetesen mindig is voltak magántanítványaim, valamint részt vettem a TÁMOP-2.1.2/12-1 "Idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése" elnevezésű projektben, 2022-ben pedig egy egyetemi előkészítő programban (emelt szintű érettségire felkészítő kurzus) működtem közre az MCC szervezésében. 2016-ban Német gazdasági és társadalomtudományi szakfordító képesítést szereztem, majd 2019-ben elvégeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen a német szakos mesterképzést is. A 2020-ban kialakult járványhelyzet miatt a jelenléti oktatást felváltotta az online tér, ez vonatkozott az iskolai munkám mellett a magántanítványaimra is. Miután sikerült kitapasztalni, hogyan lehet online is megfelelő színvonalon órát tartani, a legtöbb tanítványommal maradtam ennél az oktatási formánál.

EGYÉNI NÉMETÓRÁK

Egyéni igényeidnek megfelelően az alábbiak közül választhatsz:

  • felzárkóztatás (korrepetálás)
  • szinten tartás
  • érettségi felkészítés (közép és emelt szinten)
  • általános nyelvvizsga-felkészítés (alap/közép/felsőfok)
  • gazdasági szakmai nyelvvizsga-felkészítés (középfok)
  • állásinterjúra felkészítés

Egy tanóra ára: 5.000 Ft/45 perc.

A tanórák különböző felosztásban, az igényeidhez igazodva kombinálhatók a szabad időpontoktól függően: 1x45 perc, 2x45 perc, 1x90 perc, 2x90 perc.

MEGRENDELÉS

Az online egyéni órát az alábbi gombra kattintva tudod megrendelni:


Amennyiben megrendeled az egyéni órákat, akkor a megadott telefonszámon felveszem veled a kapcsolatot az időpontok egyeztetése céljából. Ezt követően pedig az e-mail címedre küldöm a számlát. Az időpontod foglalása a tanórák árának számlámra történő beérkezését követően válik véglegessé.

A TANÓRA LEMONDÁSA

Az egyéni óra lemondására 24 órával a tanóra előtt van lehetőséged, amennyiben 24 órán belül mondod le az órát, akkor az megtartottnak minősül. 


CSOPORTOS NÉMETÓRÁK

Kis létszámú (3-5 fős) csoportban is van lehetőség a német nyelv tanulására, ahol mind a négy alapkészség (beszéd, írás, olvasott és hallott szöveg értése) fejlesztése nagy hangsúlyt kap a nyelvtani alapok megszerzése mellett. Ha nem szeretnél teljesen ismeretlen emberekkel egy csoportban lenni, szólj nyugodtan a barátodnak/barátnődnek, osztálytársadnak vagy más ismerőseidnek és tanuljatok együtt!


KEZDŐ/ÚJRAKEZDŐ CSOPORT

(A1-es szint elérése) A csoportok minimum három fő jelentkezése esetén indulnak!

A nyelvtanulás teljesen az alapoktól indul, tehát ha még soha nem tanultál német nyelvet vagy úgy érzed, hogy az egészet az elejéről szeretnéd kezdeni, akkor ezt a csoportot válaszd! Az A1-es szint eléréséhez kb. 90 óra szükséges, amely természetesen egyénenként eltérhet. A kurzus tartalmáról ide kattintva találsz bővebb információt.

A kurzusra négyféle időpont közül választva 16 órás bérlet megvásárlásával lehet jelentkezni, melynek ára: 56.000 Ft.

 KÖZÉP/EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGIRE FELKÉSZÍTÉS

         2023. SZEPTEMBERTŐL!

A csoportok minimum két fő jelentkezése esetén indulnak!

Amennyiben már az érettségi évében jársz, esetleg előrehozott érettségire készülsz és úgy érzed, hogy szükséged van még valami többletre az iskolai nyelvórákon kívül, akkor ez a te csoportod. A már meglévő nyelvtani ismereteid rendszerezésétől kezdve a szókincsfejlesztésig sok mindenről lesz szó, amely mind hozzájárul a sikeres érettségi vizsgádhoz.

A kurzusra négyhetes (16 órás) bérlet megvételével lehet jelentkezni, melynek ára: 56.000 Ft

         SGP iroda - cím: 7133 Fadd, Béke u. 54. - tel.: +36-30-273-3080 e-mail: sgp.iroda@gmail.com - web: https://nemetforditas.eu/
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!